ad.balans
Tolv hållbara kulörer för personliga hem

För att skapa ett hem som känns personligt och inbjudande och samtidigt visar omsorg om miljön lanserar Alcro tolv ljusa, vackra kulörer. De gör det även lättare att göra ett mer hållbart färgval med Alcro A1 – en ny väggfärg med delvis biobaserat bindemedel. Med A1 får du ett målningsresultat som inte tummar på kvalitén, men har mindre miljöpåverkan. Det är ett viktigt steg på vår fortsatta hållbarhetsresa mot framtidens färg.

En matplats ska vara levande och inbjudande och samtidigt skapa ro för att njuta av maten. Diskreta och mjuka kulörer gör rummet vilsamt och ger plats för goda samtal.

Mjuka och omfamnande toner skapar en lugn känsla som gör att man helst ligger kvar länge och vilar eller läser massor av böcker.

Lek gärna med naturmaterial av olika slag för att skapa intressanta kontraster och mjuka övergångar. I dessa ljusa kulörer får du ett harmoniskt och balanserat hem.

Välj hållbart med Alcro A1

Vi är extra stolta över vår produktinnovation Alcro A1 – en inomhusfärg med delvis biobaserat bindemedel. Med samma höga kvalitet som du är van vid att förvänta dig, får du en färg som inte kompromissar med målningsresultatet. En innovativ nyhet behöver en innovativ förpackning. Därför är vår burk gjord av återvunnen plast, vilket ger A1 ett lika gott yttre som inre.

Utvalda kulörer från Alcro Designers – ad.18

Kollektionen ad.18 innehåller femton utvalda kulörer grupperade i tre större trender: Lemon Crisp, Dark Wood och Desert Sunset. Prova i liten skala på en hylla eller pall – eller gå hela vägen och måla om allt. Inspiration till kulörval och inredningsdetaljer hittar du i vår nya färgkarta, med bilder komponerade av inredningsstylist Dennis Valencia. Välkommen in till oss och välj dina favoritkulörer!

VARM OCH KRISPIG

ad.18 Lemon Crisp

Den här kulörkollektionen är en modigare och mer kreativ variant av de vita och ljusgrå nyanser vi har sett de senaste åren. Kulörerna är inspirerade av citrusfrukter och späda grönsaker i gräddiga toner. Lemon Crisp är varm och krispig på samma gång och passar extra bra till en modern inredningsstil. Tänk materialkrockar mellan tekniska och naturliga material; plexiglas ihop med luddigt ull, plast och lackade färgytor tillsammans med ljusa träslag och keramik.

ELEGANT OCH BOHEMISK

ad.18 Dark Wood

Dark Wood är en elegant kollektion med bohemiska inslag. Kulörerna är inspirerade av renässansmålningar, brittisk dandy och italienskt 70-tal med grafiska mönster. Resultatet blir både stiligt och lekfullt -inte minst i rum med högt i tak. Material som manchester, sten och sammet representerar Dark Wood och de mörka kulörerna som går ton i ton kommer fram när matta ytor blandas med det blanka. Våga bryta mönster i inredningen: blanda antika föremål med lekfull ny design.

HARMONISK OCH VÄNLIG

ad.18 Desert Sunset

En välkomnande kollektion i uteslutande varm färgskala. Harmoniska kulörer med inspiration av sandiga solnedgångar; tänk kvällsljus i Mojaveöknen med alla dess färgskiftningar. Desert Sunset är modern och vänlig med vågat poppiga inslag. Kollektionen fungerar fint i miljöer med stora ljusinsläpp. Inred med material som skinn, koppar och marmor, men även ruffigare textilier och gröna växter. Återbruk i alla dess former kommer till sin rätt i denna trend.

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Midsommarhelgen stängt fredag till och med söndag.

Se övriga avvikande öppettider här.