Våga inreda med färg!

Att spana in i framtiden och säga något om de kulörer som kommer dyka upp i våra hem framöver, är lite av ett detektivarbete. Alcros kulörteam har efter en kreativ process tagit fram fyra nya kulörtrender: Gröna Drömmar, Nordisk Pastell, Studio Blå och Miami Déco. Alla fyra trenderna är färgstarka och innehåller en fin blandning av mjuka pasteller, glada och intensiva kulörer, naturgrönt och dovt mörkblått.

Låt dig inspireras och våga börja inreda med färg!

GRÖNA DRÖMMAR

Med naturen som inspiration

Människan har alltid haft en längtan till naturen. I kulörtrenden Gröna Drömmar har vi tagit naturen till människan. Kulörerna för tankarna till skogsväsen, dimmiga ängar och trolska drömmar i gryningstimmen. Sotiga och mjuka gröna toner ger tillsammans med accenter i aprikos en romantisk och frasig känsla. Välkomna naturen i ditt hem!

grönt sovrum
gröna växter byst

NORDISK PASTELL

pastell geometrisk
rosa pastell dagbädd

Släpp in ljus och färg

Lugna, sobra och sköna kulörer – det summerar kulörtrenden Nordisk Pastell. Med inspiration från Skandinaviens berg, hav och blommor skapar dessa kulörer en enkelhet och renhet som passar perfekt ihop med naturliga material och trärena ytor. Kulörerna har en viss svärta och sting, men ändå med smak av det lugna, sobra och sköna. Nordisk Pastell är pasteller för oss som vill släppa in ljus och mer färg i våra hem.

STUDIO BLÅ

Blått och sofistikerat

De senaste åren har blått slagit igenom på bred front hos inredare och stylister. Tidigare har vi varit lite försiktiga med att släppa in blått i våra hem då färgen lätt kunde förstärka det mörka och kalla. För varje dag som går blir vi lite mer internationella och mer redo för att släppa in det blå kulörerna. Med Studio Blå omfamnar vi en sofistikerad trend som för tankarna söderut. Kombinera kulörerna från Studio Blå med material som marmor, slipat trä och tegel.

blått sovrum industri
mörkblå vägg spegel stol

MIAMI DÉCO

limegrönt marmor kök svart guldetaljer ananas
färgblock vägg

Ledig och lyxig känsla

Kulörtrenden Miami Déco har hittat sin inspiration från den individuella och exklusiva Art Déco-eran. Formerna är tydligt geometriska och färgerna starka och kontrasterande. Kulörerna i Miami Déco har puls, lekfullhet, värme och intensitet och trivs väldigt bra tillsammans med vitt, svart, guld och stora gröna växter. Ta fram den lediga och lyxiga känslan i ditt hem!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Se övriga avvikande öppettider här.