Badrum för lugn och harmoni.

Du tillbringar förmodligen ganska mycket tid i ditt badrum. Därför ska du se till att ditt badrum blir ett avkopplande och skönt rum. Samtidigt som det är funktionellt och praktiskt. I dag finns alla möjligheter att få badrummet du drömmer om. Det finns mängder av vackra, smarta, utrymmessparande badrumsinredningar, funktioner och material. Det gäller bara att hitta lösningarna som fungerar i just ditt badrum. Välkommen in till oss och hitta dem!

duobad turkos

Westerbergs

I Skene, mitt i Västergötland, har Westerbergs sin badkarsfabrik. Här har de designat, utvecklat och byggt massage­­badkar sedan 1981. Tysta, kraftfulla och väldesignade kar med system som är både miljövänligare och pålitligare än tidigare modeller på marknaden. De erbjuder även möbelserier med fokus på funktion och design, men även på de små tekniska detaljerna.

Temal

Måttanpassade och innovativa möbler från Finland. Temal är Nordens ledande tillverkare av måttanpassade möbler för badrum, tvättstuga och kök. Familjeföretaget har ett unikt koncept som gör att möblerna växer med 5 cm intervall i både bredd och djup. Temal erbjuder Europas bredaste sortiment i kombination av blandare, handdukstorkar och duschlösningar anpassade till möblernas design.

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Midsommarhelgen stängt fredag till och med söndag.

Se övriga avvikande öppettider här.