Fokus på golv!

Vill du ha ett nytt golv? Trägolv, textilgolv, laminat, plast eller sten? Med en exklusiv känsla eller mer i klassiskt enkel stil? Oavsett vilket så har vi säkert ett golv som passar. Allt från enkla, funktionella plast- eller laminatgolv till exklusiva trä- eller stengolv. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt. Exempel på golvleverantörer du hittar hos oss är Kährs, Forbo, Golvabia, Tarkett och BerryAlloc. Välkommen in och titta och känn!

star floor click orange mönstrat vinylgolv kök

Tarkett

Tarkett är ett av världens största golvföretag. De säljer golv- och väggprodukter för hem och hela funktionslösningar för golv och vägg i offentlig miljö. Produktsortimentet är mycket brett med trägolv, laminatgolv, linoleumgolv, textilgolv, sportgolv, vinylgolv och väggmattor för våtrum – alla i en mängd olika utföranden och med kompletterande tillbehör.

Kährs

Kährs erbjuder vackra trägolv av högsta kvalitet. Trägolv kan mjuka upp den mest minimalistiska inredning och förhöja intrycket i en mer traditionell miljö. Kvalitet och stil går aldrig ur modet och ett trägolv kommer därför alltid att vara lika rätt.

Forbo

Forbo erbjuder ett komplett sortiment av golv och golvtillbehör för såväl företag som privatpersoner. Ledorden för ett golv från Forbo är hållbarhet, funktion och design.

Pergo

Välkommen till en värld av vackra, praktiska golv från laminatets uppfinnare. Numera erbjuder Pergo även vinyl- och trägolv. Oavsett smak garanterar Pergo ett vackert golv som är lätt att lägga och sköta, och som är slitstarkt nog för att klara av vardagens utmaningar. Ett golv som är vackert även efter många års användning.

Golvabia

Golvabia erbjuder kakel och klinker, textila golv, korkgolv och trägolv i modern skandinavisk design och svensk kvalitet. Lagret och fabriken för trägolven ligger i småländska Anderstorp och med rötterna i detta skogsrika landskap är naturen och miljön i fokus.

BerryAlloc

BerryAlloc är ett nytt märke inom golv- och väggbeklädning som ersätter de tidigare märkena Berry och Alloc. Idag finns varumärket i över 45 länder och erbjuder laminat-, parkett- och vinylgolv, men även vägglösningar.

Kjellbergs

Stort utbud av textilgolv i alla dess färger och former. De har faktiskt Sveriges bredaste sortiment av textilgolv och textilmattor för såväl hem som offentlig miljö. Varmt och mjukt för hemmet!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Se övriga avvikande öppettider här.