Stensäkert är vackert.

Dags att bygga om eller renovera kök eller badrum? Här hittar du mosaik, kakel och klinker i massor av färger och utföranden. Det är även praktiskt och vackert med stengolv i hallen eller något annat rum hemma. Vi samarbetar med leverantörer som Nova kakel, Dekora men har även egen import när det gäller sten. Vi har otroligt mycket att erbjuda och kommer du hit så kan du se exempel på inspirerande badrums- och köksmiljöer.

Vi är väldigt måna om våra kunder och vill hela tiden ge det där ”lilla extra”. Yvonne och Helena hos oss är oftast steget före alla andra butiker när det gäller kakel. De har ett brinnande intresse och reser regelbundet ner till de stora kakelmässorna (Italien och Spanien) för att hämta hem det senaste så du ska kunna skapa ditt eget unika hem. Välkommen!

dekora kakel kök mönstrat

Upptäck våra unika direktimporterade plattor!

Vi direktimporterar från Italien och Spanien. Därför får du räkna med ca 3–5 veckors leveranstid på vårt direktimporterade sortiment. Men i gengäld så får du det senaste och – inte minst – mest prisvärda kaklet, eftersom vi köper direkt från fabrik. Välkommen in och titta på vårt unika sortiment!

Kakel och klinker från hela världen

Dekora importerar kakel och klinker från hela världen. De har höga krav på kvaliteten och ser till att allt är CE-märkt. För dig gäller det bara att välja det som passar hemma hos dig. Kan vara nog så svårt att välja bland alla vackra mönster och färger.

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Midsommarhelgen stängt fredag till och med söndag.

Se övriga avvikande öppettider här.