Alcro utomhusfärg!

Läs mer!
 • Upptäck Alcro Bestå-familjen!

  Våra mest avancerade utomhusprodukter någonsin! Bestå Briljant fasadfärg, Bestå Utsikt fönster- och snickerifärg och Bestå Bevara terrassolja är alla utvecklade för att ge en vacker yta och ett väderbeständigt skydd som håller över tid. För dig som vill uppnå ett perfekt resultat.

 • Sätt färg på terrassen!

  Bestå Bevara finns i tre populära färdigbrutna kulörer: svart, brun och grå, men den kan även brytas i mörkare kulörer, som svartbrun, mörkbrun och rödbrun. Klicka nedan för att se hur du oljar terrassen på bästa sätt!

 • Boka våra inredningsproffs!

  Våra duktiga inredare Yvonne och Karin hjälper dig gärna att sortera dina tankar, idéer och önskemål till ett genomtänkt hem. Välkommen in och boka hembesök!

 • Maila oss, så fixar vi det!

  Nu har du möjlighet att boka besök hos oss mellan kl 8–10 – innan butiken öppnar.

  Maila till tabyfarg@tikkurila.com och skriv ditt namn och telefonnummer i mailet. Så ringer vi upp dig och bestämmer dag och tid för ditt besök.

 • Alcro Design

  Provmåla med Alcros alla kulörer innan du sätter penseln till verket. Med Alcro Design hittar du enkelt din favoritkulör och kan testa kulören i valfri miljö i ditt hem innan du köper hem färgen och målar på riktigt.

 • Alcros trendblogg

  Här får du reda på det senaste inom målning – både inomhus och utomhus. Läs, titta, upplev och inspireras av våra trender och hur andra designintresserade inreder sina hem.

Våra varumärken

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.