Höstkampanj

Höstfeeling! Kampanj avslutad!

Dags att skapa höstkänsla hemma! Passa på nu när vi har fantastiska rabatter på golv, tapeter, färg, kakel och skjutdörrar. Nu får du 25 % rabatt på färg från Alcro, alla tapeter (utom digitala), 20 % på textil- och trägolv från Kjellbergs, Tarkett och Pergo samt kakel från Dekora och vår egen unika import.

Välkommen in och höstfynda!

Passa på nu, för erbjudandena gäller bara 26 oktober till 10 november 2019! Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

25% 

på all färg från Alcro – inne och ute. Passa på att fynda all färg du behöver för att skapa höstfeeling! Se mer om vår kvalitetsfärg här!

25%

på alla våra tapeter (utom fototapeter). Välj och vraka bland hundratals vackra tapeter. Inspirationen hittar du här!

golv_1000x800

Golvet är grunden i rummet!

Nu får du 20% rabatt på utvalda trägolv från Tarkett och laminatgolv från Pergo. Ta chansen att få ett snyggt golv som lyfter hela rummet redan till jul. Kika på våra golv här.

1000x800_0000_inaria

30% rabatt på Inaria skjutdörrar!

Välkommen in till oss och titta på olika garderobslösningar. Smart förvaring får man aldrig nog av! Nu får du hela 30% på skjutdörrar. Passa på att få ordning och reda hemma! Kolla in sortimentet här.

kjellbergs_1000x800

20% på textilgolv från Kjellbergs!

Trendigt och skönt att gå på! Textila golv är hetare än någonsin och det kan man förstå. Det är så skönt att gå på ett mjukt och gosigt golv. Passar perfekt i sovrum, hall eller vardagsrum. Se våra golv här…

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Se avvikande öppettider här.