Höstkampanj 2022

Inspireras av höstens färger!

Låt färg bli en tröst i höst. När höstens mörker faller, piggar det upp med lite färg på väggar, möbler och golv. Varför inte tak? Satsa på att förnya hemma i höst. Det ger en skön tillfredsställelse och betyder mycket för myskänslan. I höst får du extra bra priser på all Alcro färg, tapeter, tyger och utvalda textilgolv, kakel-, klinker- och mosaikplattor. Allt du behöver för att skapa höstmys hemma!

Välkommen in och höstfynda!

Passa på nu, för erbjudandena gäller bara fredagen 21 till måndagen 31 oktober 2022! Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

20% på våra populäraste tapeter!

Det är alltid aktuellt med tapeter, men nu är det trendigare än någonsin! Det ger varje rum en ombonad och skön känsla. Lite lyxigare än att ”bara” måla väggarna.

Se våra vackra tapeter här!

farg_host2022

25 % på all färg från Alcro!

Satsa på höstens färger! Nu får du 25 % på både inomhusfärg och utomhusfärg. Så passa på att köp hem färgen till höstens målningsprojekt!

Se mer om vår kvalitetsfärg här!

20 % på kakel, klinker och mosaik!

Dekora har så många vackra plattor att välja mellan. Vill du ha finstämt och klassiskt eller färgstarkt? Naturnära eller lyxigt? Välkommen in och välj dina favoriter! Nu kampanj – 20 % – på utvalda plattor.

Se våra kakel och klinker här…

kakel_host2022
mjuka_golv_host2022

20 % på mjuka golv!

Grunden till ett vackert rum är ett vackert golv! Passa på att välja ett textilgolv nu när du får 20 % på golv från Kjellbergs och Golvabia! Finns inget lyxigare än textilgolv i till exempel sovrummen!

Se våra golv här!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.