Bästa badrummet.

Badrummet är ett av hemmets viktigaste rum. Därför ska du se till att det blir avkopplande och skönt samtidigt som det ska vara funktionellt och praktiskt. I dag är det enkelt att skapa ett drömbadrum. Det finns mängder av vackra, smarta, utrymmessparande badrumsinredningar, funktioner och material. Välkommen in till oss och hitta dina favoriter!

Westerbergs

I Skene, mitt i Västergötland, har Westerbergs sin badkarsfabrik. Här har de designat, utvecklat och byggt massage­­badkar sedan 1981. Tysta, kraftfulla och väldesignade kar med system som är både miljövänligare och pålitligare än tidigare modeller på marknaden. De erbjuder även möbelserier med fokus på funktion och design, men även på de små tekniska detaljerna.

Temal

Måttanpassade och innovativa möbler från Finland. Temal är Nordens ledande tillverkare av måttanpassade möbler för badrum, tvättstuga och kök. Familjeföretaget har ett unikt koncept som gör att möblerna växer med 5 cm intervall i både bredd och djup. Temal erbjuder Europas bredaste sortiment i kombination av blandare, handdukstorkar och duschlösningar anpassade till möblernas design.

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.