Allt för ett vackrare hem

Här hos oss hittar du allt du behöver för att få ett vackert och väl fungerande hem. Vi säljer färg av absolut högsta kvalitet för såväl inomhus- som utomhusmålning. Här finns även tapeter till tusen: från klassiskt stilrena till trendigt udda. Vi har även golv för alla rum, liksom kakel och klinker. Naturligtvis hittar du alla smarta verktyg och tillbehör du behöver för att göra jobben hemma. Som en extra bonus har vi även förvarings- och garderobslösningar och solskydd av olika slag. Välkommen till oss närhelst du vill göra om hemma!

guld färg metallic alcro dekorfärg

Alla regnbågens färger – för alla projekt!

Ska du måla inne, ute, på trä, metall, puts eller järn? Eller på din båt inför sommarsäsongen? Då har du kommit helt rätt! Här finns alla färgtyper och  kulörer du kan önska.

tapet eco rutig

Finaste tapeterna!

Vi har valt att samarbeta med de bästa tapetleverantörerna. Du känner säkert redan till många av de varumärken vi har i butiken. Här finns något för alla smaker och stilar! Välkommen in och inspireras!

tarkett vintage golv

Fokus på golv.

Vill du ha ett nytt golv? Trägolv, textilgolv, laminat, plast eller sten? Med en exklusiv känsla eller i enklare stil? Oavsett vilket, har vi säkert ett golv som passar. Vi hjälper dig gärna hitta rätt! Läs mer.

anza verktyg pensel

Enklare och snabbare med rätt verktyg.

Oavsett vilket projekt du har framför dig, så kan vi se till att det går snabbare och enklare tack vare rätt verktyg. Här finns verktyg och tillbehör för såväl proffs som hemmafixare.

kakel dekora

Stensäkert och vackert.

Här hittar du mosaik, kakel och klinker i massor av färger och utföranden. Det är även praktiskt och vackert med stengolv i hallen eller något annat rum hemma. Välkommen in och botanisera!

inaria skjutdörrar

Satsa på smart förvaring!

Vi erbjuder genomtänkta förvaringssystem med oändliga möjligheter. Design och funktion i skön kombination. Vi hjälper dig skapa en perfekt förvaring!

Duo bad turkost badrum

Inredning till ditt badrum.

Vi har flera olika lösningar för badrumsinredning som du kan inspireras av. Smarta och vackra skåp- och lådsystem som du kan kombinera på olika sätt.

designers guild tyger

Hemmets mjuka värden.

Vi har massor av härliga textilier. I alla färger och stilar, från det klassiska till det galna. Upptäck tygerna från våra kvalitetsleverantörer här!

persienner gula

Skydd mot sköna solen!

Även om solen är underbar, kan det ibland behövas skydd mot de starka strålarna, till exempel persienner eller gardiner. Vi har det du behöver. Välkommen in och titta!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Midsommarhelgen stängt fredag till och med söndag.

Se övriga avvikande öppettider här.