Varför inte göra det själv?

Här kan du se smarta filmer som visar hur man gör saker själv: målar ute och inne, tapetserar och lägger golv. Här får du också en massa roliga pysseltips. Vad väntar du på? Det är bara att sätta igång!

Måla ute.

Nu är det dags att se över husfasaden, utemöblerna, terrassen, trappräcket med mera. Dags att måla om? Eller räcker en rejäl rengöring? Se mer här.

måla ljusblått pensel

Måla inne.

Vill du förbättra och förnya väggar, golv eller tak inomhus? Trött på den gamla kulören? Här kan du se filmer som visar hur du du gör för att få ett nymålat hem.

tapetsera

Tapetsera.

Lär dig tapetsera! Det är så kul att kunna fixa upp en ny tapet när andan faller på och det är enklare än du tror! Så här gör du steg-för-steg.

Lägga golv?

Det är kanske inte det första du tänker att du kan göra själv, men med vissa typer av golv är det faktiskt ganska lätt. Se här hur du gör…

målade krukor DIY

Pyssla.

Från det lilla till det lite större. Från att dekorera krukor till att bygga bord. Här får du tips på roliga pysselprojekt. Se mer.

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.