Det enda svåra är att välja…

Vi samarbetar med de allra bästa tapetleverantörerna. Du känner säkert till varumärken som Boråstapeter, InTrade, Midbec och Designers Guild. Dessa, och många flera, hittar du hos oss. Välkommen hit och välj och vraka bland alla vackra tapeter!

Här visar vi några av våra leverantörer, men listan är lång och det kommer nya spännande kollektioner hela tiden. Hos oss hittar du Engblad & Co, Boråstapeter, InTrade, Midbec, Duro, Sandberg, Andrew Martin, Romo, Designers Guild, Elitis, Lisa Bengtsson, Majvillan, Piet Hein Eek, Matthew Willamson, Colefax & Fowler, Manuel Canovas, Jane Churchill, Larsen, Osborne & Little, Nina Campbell, Today Interiors, Sanderson, Zoffany, Morris & CO, Mulberry, Pierre Frey, Farrow & Ball, Gaston y Daniela, GP & J Baker, Jean Paul Gaultier, Casadeco, Caselio, Casamance, Camengo.

Fototapeter Mr Perswall, Rebel Walls, Photowall.

På bilden till höger ser du en tapet från Boråstapeter – Jubileum Josefina.

 

Boråstapeter

Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form. Boråstapeter är en inspirerande förebild på tapetmarknaden.

Designers Guild

Kombinerar kreativitet och nytänkande med högsta kvalitet. Företaget finns över hela världen och erbjuder tapeter, tyger, möbler, bädd- och badkollektioner, kuddar, accessoarer med mycket mera. Designers Guild har flera olika exklusiva varumärken, bland annat Christian Lacroix och Ralph Lauren.

Christian Lacroix

Extravagant och vågat. Design från Lacroix är alltid spännande och allt annat än tråkig. Se bara de fantastiska mönstren och kombinationerna!

Ralph Lauren

Det amerikanska modehuset visar upp en rik flora tapeter med varierade mönster och färger. Signaturen är dock klassisk, med randigt, rutigt, paisley och finstämda blommönster. Vackert och sofistikerat.

Engblad & Co

Engblad & Co är ett svenskt varumärke med ett ungt och trendmedvetet uttryck. Med koll på vad som ligger i luften satsar de på design som attraherar både brett och smalt på en internationell marknad.

InTrade

Låt dina väggar tala! InTrade letar rätt på det bästa och roligaste i tapetvärlden. Deras skräddarsydda kollektioner har olika uttryck och är därför populära bland designintresserade i hela Sverige.

Romo

Romo är en spännande engelsk tapetleverantör. Ett familjeföretag som grundades redan 1902 i Nottinghamshire i Storbritannien. Idag är Romo ett av de internationellt ledande företagen inom design av exklusiva tapeter och tyger och arbetar ständigt för att uppnå högsta kvalitet på sina produkter.

Rubelli

Exklusiva Rubelli från Italien gör storblommigt, mönstrat och extravagant på samma gång. Ger en lyxkänsla som passar dig som vill ha det riktigt exklusiva. More is more.

Jean Paul Gaultier

Den världsberömda modehuset med designern Jean Paul Gaultier ger nu ut sin allra första tapetkollektion. Vi kan säkert förvänta oss fler spännande kollektioner i framtiden. Ett är iallafall säkert – man känner igen modehusets signaturteman!

Midbec Wallpapers

Midbec har sina känselspröt riktade mot världen och fångar snabbt upp stilar och trender. De handplockar produkter med fingertoppskänsla och genuint intresse och vågar erbjuda det djärva och nya.

Majvillan

Majvillan är ett svenskt varumärke som älskar det vackra och månar om miljön. Majvillans första tapetkollektion var för barn med mönster som utstrålade lycka. Något år senare släppte Majvillan sin första vuxenkollektion. Här hittar man både grafiska former och figurativa motiv och färgerna karakteriseras av lätt sotade pasteller i kombination med mycket grått och vitt.

Mr Perswall

Fototapeter för personliga hem. Tanken är att du själv ska kunna skapa dina egna tapeter. Mr Perswall hittar nya mönster vart de än vänder sig och intressanta motiv i allt från fotosidor för amatörer till egna semesterbilder. De har hämtat inspiration från fotografer och illustratörer varvat med akvarell- och oljekonstnärer. Än idag hittar de idéer hos vänner och bekanta.

Sandberg

Sandberg är ett svenskt designföretag som brinner för hantverket. Det tror på miljön, människan och att hemmet är utgångspunkten för välbefinnande. De designar och tillverkar tapeter och accessoarer med ett unikt uttryck i sin fabrik i Ulricehamn.

Cole & Son

Cole & Son är ett tapetföretag med anor sedan 1800-talet. De producerar innovativa och vackra mönster och deras aktuella kollektioner återspeglar både deras långa framstående historia och ett kontinuerligt engagemang i att framställa nya och spännande tapeter.

Morris & Co

William Morris startade 1861 ett inredningsföretag vars mål var att göra god hantverksmässigt producerad design för folket, som en uttalad reaktion på industrialismens massproduktion. Estetiken byggde framför allt på medeltida förebilder. Idag är både tapetutbudet och efterfrågan större än någonsin.

Black Edition

Black Edition erbjuder exklusiva, designade tapetkollektioner, som har en nutida känsla av lyx och elegans. Sofistikerade ytor, innovation vävtekniker och konstnärliga effekter kombineras med en vacker färgpalett.

Élitis

Elitis erbjuder franska tyger och tapeter med moderna ytor och material och en design som är helt unik. De är kända för sin fantastiska kvalitet både i design och i tillverkning. Tapetmönster som känns avantgarde blandas med kvalitéer som skapar lyxig känsla. Elitis har tapeter du inte trodde fanns och är storsäljare till både privatpersoner och offentliga miljöer. De har både papperstapeter, nonwoventapeter och vinyltapeter.

Villa Nova

Villa Nova är ett ungt och pulserande företag som grundades England i mitten av 1990-talet. Deras filosofi är att tillverka och sälja moderna och mångsidiga inredningsprodukter och då främst tapeter och textilier till rimliga priser.

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.