Klä dina väggar!

Äntligen kan du sätta upp den trendiga och populära ribbväggen – på ett enkelt sätt! Och till och med välja mellan tre vackra träfärger: Ek Natur, Ek Raw och Ek Macchiato! Ribwall från Golvabia är en väggpanel av träribbor monterade på en ljuddämpande nålfilt – anpassad för väggar inomhus.


Valmöjligheterna är oändliga när det kommer till ribbade paneler och resultatet blir supersnyggt direkt! Fixa en stilsäker fondvägg i ett rum, klä in köksön eller skapa en ny sänggavel.

Monteringen av Ribwall kräver inget direkt förarbete. Panelen monteras enkelt och diskret på befintlig vägg med svart montageskruv som gömmer sig i filten – eller med montagelim.

Storlek:
2400 x 600 x 18 mm

Konstruktion:
• Mantlade ribbor
• Massiv grankärna
• Ytskikt av mattlackad ekfanér
• Återvunnen nålfilt

Golvabialogo_logo

Ribwall – Ek Macchiato

En djup mockabrun träkulör som ger ett spännande och vackert uttryck. Trots att kulören är mörk, syns den fina träådringen igenom och ger liv åt ytan.

Ribwall – Ek Raw

Denna träpanel har ett naturligt uttryck, tack vare sin råa, lite kallare ton. Ger en äkta känsla och lyfter vilket rum som helst.

Ribwall – Ek Natur

Den mest klassiska träkulören du kan välja. Träet har en varm ton som ger en ombonad och skön känsla.

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.