Hos oss finns allt du behöver för ett vackert hem!

Vi säljer färg av absolut högsta kvalitet för såväl inomhus- som utomhusmålning. Här finns även tapeter till tusen: från klassiskt stilrena till trendigt udda. Vi har även golv för alla rum, liksom kakel och klinker. Vi har till och med direktimporterat kakel som du inte hittar någon annanstans! Naturligtvis hittar du alla smarta verktyg och tillbehör du behöver för att göra jobben hemma. Som en extra bonus har vi även förvarings- och garderobslösningar för olika behov. Och så svarar vi gärna på alla dina frågor! Välkommen till oss närhelst du vill göra om hemma!

Vi har garanterat din favoritfärg!

Ska du måla inne, ute, på trä, metall, puts eller järn? Eller på din båt inför sommarsäsongen? Då har du kommit helt rätt! Här finns alla färgtyper och  kulörer du kan önska.

Tapeter till tusen!

Vi har valt att samarbeta med de bästa tapetleverantörerna. Du känner säkert redan till många av de varumärken vi har i butiken. Här finns något för alla smaker och stilar! Välkommen in och inspireras!

Förnya med ett nytt golv!

Vill du ha ett nytt golv? Trägolv, textilgolv, laminat, plast eller sten? Med en exklusiv känsla eller i enklare stil? Oavsett vilket, har vi säkert ett golv som passar. Vi hjälper dig gärna hitta rätt! Läs mer.

Rätt verktyg gör jobbet enklare.

Oavsett vilket projekt du har framför dig, så kan vi se till att det går snabbare och enklare tack vare rätt verktyg. Här finns verktyg och tillbehör för såväl proffs som hemmafixare.

Stensäkert för väggar och golv.

Här hittar du mosaik, kakel och klinker i massor av färger och utföranden. Det är både praktiskt och vackert med stenläggning, såväl på väggar som på golv. Välkommen in och botanisera!

Matcha inredningen med kuddar och tyger!

Vi har massor av härliga textilier. I alla färger och stilar, från det klassiska till det galna. Upptäck tygerna från våra kvalitetsleverantörer här!

Ribwall – för trendiga väggar.

Väggpanelen från Golvabia som klär dina väggar med värme och stil. Den är enkel att sätta upp och består av träribbor monterade på en ljuddämpande nålfilt. Se mer här!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.