Stengolv är alltid rätt.

Här hittar du mosaik, kakel och klinker i massor av färger och utföranden. Stengolv är praktiska och vackra i alla rum i ditt hem. Vi samarbetar med flera proffsiga leverantörer. Vi har otroligt mycket att erbjuda och kommer du hit så kan du se exempel på inspirerande badrums- och köksmiljöer.

Vi är väldigt måna om våra kunder och vill hela tiden ge det där ”lilla extra”. Yvonne och Karin hos oss är oftast steget före alla andra butiker när det gäller kakel. De har ett brinnande intresse och reser regelbundet ner till de stora kakelmässorna (Italien och Spanien) för att hämta inspiration och kunskap så du ska kunna skapa ditt eget unika hem. Välkommen!

Kakel och klinker från hela världen

Dekora importerar kakel och klinker från hela världen. De har höga krav på kvaliteten och ser till att allt är CE-märkt. För dig gäller det bara att välja det som passar hemma hos dig. Kan vara nog så svårt att välja bland alla vackra mönster och färger.

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.