Golvkampanj 2023

20 % rabatt på vackraste golven!

Julstöket blir roligare på ett nytt golv!

Du hinner få ett nytt golv till jul! Passa på nu när vi har 20 % rabatt på trägolv från Tarkett och textilgolv från Golvabia och Kjellbergs! Vill du ha ett klassiskt plankgolv i trä eller är du mer inne på trenden – ett varmt och mjukt textilgolv? Som förutom att vara skönt att gå på, absorberar ljud och kan spara energi.

Välkommen till oss och fynda ditt drömgolv mellan 25 november och 3 december 2023!

Gäller på rekommenderade priser och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Skapa rum att trivas i!

Satsa på ett vackert och hållbart plankgolv i trä från Tarkett! Trägolv är alltid rätt, oavsett inredningstrend. Trä är ett fantastiskt material att lägga som golv, eftersom varje golvplanka är unik och ger hemmet ett levande intryck. Njut av de fina mönster som naturen själv skapar i träet. För rum att trivas i.

Nu får du 20% rabatt på Tarkett plankgolv i trä!

Tassa på mjuka golv redan till jul!

Mjukt, varmt och tyst… Ett textilgolv ger en hemtrevlig och ombonad känsla, inte minst i ett sovrum, barnrum, hall, vardagsrum eller en walk-in-closet. Satsa på ett mjukt golv i form av en heltäckningsmatta eller en matta i valfria mått med kantning. Mattorna från Golvabia finns i olika kvalitéer och stilar som ull, sisal och mjuk velour. Tänk att vakna på morgonen och sätta fötterna på en mjuk, varm matta!

Nu får du 20 % på Golvabia textilgolv!

Mjuka golv ger skönare rum!

Skapa en mjukare känsla i ditt hem! Kjellbergs har ett brett sortiment på vävda och tuftade mattor i olika färger, kvaliteter och strukturer – från heltäckningsmattor till måttanpassade. Så du kan skapa ett unikt rum efter din personliga stil och favoritfärg. Med en matta kan du lätt, snabbt och relativt billigt ändra både stil och färg efter dagens trender. Välj en matta som ger ett varmt och mjukt mottagande!

Nu får du 20 % på Kjellbergs textilgolv!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.