Månadens vara april 2024

20% rabatt på vårstädningen!

Dags att förbereda och rengöra utomhus.
Är du redo att njuta av vårens solstrålar? Då är det dags att se över utemöblerna, terrassen, staket och allt annat som varit i vinteride. Om det är dags att olja om eller måla om så är förarbetet minst lika viktigt som själva målningsarbetet.

Just nu får du rejäl rabatt på fyra av våra storsäljare. Gör rent i rummen ute, så kan du njuta av ett härligt uteliv! Under april får du 20% rabatt på Alcro Grovrent, Alcro Alg & Mögelmedel, Jape Grön-Fri och Jape Prick-Fri.

Erbjudandena gäller till och med 30 april 2024 och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Alcro Grovrent

Grovrent är ett rengöringsmedel för alla ytor utomhus, men det används framför allt till fasader och staket. Grovrent avlägsnar skonsamt sot, smuts och fett. Behandlade ytor blir rena och behåller sin glans om du späder rengöringsmedlet för underhållsrengöring. Vid rengöring före målning mattas ytan ned så färgen fäster bättre. Grovrent är biologiskt nedbrytbart.

• Tar skonsamt bort sot, smuts och fett.
• Kan användas på alla slags ytor utomhus.
• Biologiskt nedbrytbar.

Alcro Alg & Mögelmedel

Alg & Mögelmedel tar effektivt bort mögel- eller algpåväxt. Du kan använda produkten både inomhus och utomhus, inför målning samt vid underhåll. Den är perfekt för fasader, staket, plasttak, tryckimpregnerat trä, trädgårdsmöbler, teakdäck med mera. Alg & Mögelmedel tar även bort sot, fett och andra föroreningar.

• Avlägsnar alg och mögel från angripna ytor.
• För ytor inomhus och utomhus.
• Lämplig för alla sorters ytor utomhus

Jape Grön-Fri

Om du är ute efter ett effektivt, miljövänligt och enkelt sätt att bekämpa alger och mögel, då är Jape Grön-Fri alg- och mögeltvätt rätt val. Jape Grön-Fri tar effektivt bort alger och lav på alla ytor utomhus: fasader, tak, marksten med mera. Vid behandling med Grön-Fri dör påväxten direkt. På väderutsatta ytor som till exempel tak, spolar regnet bort resterna utan att du behöver behandla ytan mer.

Jape Prick-Fri

Effektivt medel mot mögel och alger på målade, oljade och obehandlade träytor utomhus.

• Mot svarta prickar av mögel och alger utomhus.
• För målade och oljade ytor.
• Även för obehandlade träytor.

Välkommen in till oss för tips och inspiration!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.