Månadens vara februari 2024

Köp en kulör från Marie Olsson Nylanders färgkarta och få rollerset på köpet!

 

Nytt samarbete: Alcro X Marie Olsson Nylander!

Marie Olsson Nylander är, utöver influencer och designer, känd för sin kreativitet och fingertoppskänsla i SVTs Husdrömmar Sicilien, där vi får följa Marie med familj under deras resa med att renovera ett 300 år gammalt palats. För Marie är det som terapi eller meditation att leka med färger. Det är inte så att jag går ut och jagar färger, utan det sker på ett väldigt intuitivt sätt, säger Marie.

 

Köp minst 3 liter ad.stil i valfri kulör från Maries  kulörkollektion och få ett rollerset från Anza (värde 189 kr).

 

En jordnära palett 

Denna kulörkollektion har Alcro skapat tillsammans med entreprenören, influencern och designern Marie Olsson Nylander. Det blev en spännande palett med levande toner som uttrycker lekfullhet, frihet och vänlighet. Med inspiration hämtad från Maries vackra favorittyger och minnen som hon har samlat på sig genom åren. Kollektionen består av 14 jordnära kulörer som förmedlar vänlighet, lekfullhet och kärlek genom sina varma nyanser. En intensiv vinröd, olika toner av beige och rosa, en mjuk svart och dimmiga blåtoner. Varje kulör har döpts till poetiska namn som tar dig med på en resa till en stad, ett land eller en plats som Wine in Warsaw, Lions in Lima eller Coffee in China.

 

Se mer om kulörkollektionen här!

ad.stil – för dig som har höga krav

ad.stil är vår bästa och mest efterfrågade väggfärg, som ger dina väggar en helmatt, jämn och slitstark yta med en exceptionell kulöråtergivning.​ ad.stil är för dig som ställer allra högsta krav på inomhusprodukter du målar ditt hem med.​

 

Välkommen in till oss för tips och inspiration!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.