Månadens vara juni till augusti 2024

Sätt färg på sommaren!

Alcro utomhusfärg – Kvalitet som lyser igenom, nu 25% rabatt på 10 liters burkar.
Fönster, fasad, dörrar, utemöbler, snickerier… Vilken yta du än vill måla eller fräscha upp, så har vi den optimala färgen för ditt utomhusprojekt. Produkter som skyddar mot väder och vind, smuts och påväxt och bevarar glans och kulör längre än du anar. Hos oss hittar du dessutom ett stort urval vackra kulörer – för alla tidsepoker och stilar. Så passa på att förverkliga dina drömmar – sätt färg på sommaren!

 

Erbjudandet gäller endast 10 liters-burkar under perioden 1 juni till 31 augusti och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Bestå är ett namn att lägga på minnet!
Alcros bästa sortiment av utomhusprodukter finns samlat under namnet Bestå. Det är ett färgsystem anpassat efter vårt tuffa nordiska klimat med ostadigt väder och snabbt växlande temperaturer. Bestå-familjen innehåller det bästa för fasader, fönster, dörrar, snickerier och uteplatser. Utöver varumärket Bestå, har vi ett stort utbud av produkter för andra ytor, som till exempel puts och metall. Kort sagt, här finns allt du behöver för att skapa fina utomhusmiljöer. Hela sommaren till kampanjpris!

 

Välkommen in till någon av våra butiker så hjälper vi dig med tips och råd om vilken färg som passar just ditt projekt bäst!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.