Månadens vara maj 2024

20% rabatt på Bestå Bevara – vår bästa terrassolja!

Håll dina uteplatser vackra och sköna att umgås på!
Nu kan vi snart njuta av det ljuva utelivet på terrasser, altaner och trädäck! Men innan dess är det en god idé att ägna träytorna lite kärlek och omtanke. Om du regelbundet rengör och underhåller dina uteplatser, behåller de sin släta yta och vackra utseende. Med rätt produkter säkrar du ytan för flera säsonger.

Erbjudandet gäller till och med 31 maj och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Bestå Bevara terrassolja

Bestå Bevara är vår allra bästa terrassolja, där upp till 75% av ingredienserna i oljan kommer från växtriket. Den har en unik formula som under rätt förutsättningar skyddar trä utomhus i upp till 4 år. Oljan tränger snabbt ner i träet och ger ett effektivt skydd mot vatten och uttorkning. Dessutom minskar den risken för torrsprickor.

Bestå Bevara behåller träets kulör och skyddar mot solens UV-strålar under lång tid. Denna produkt är framtagen för dig som vill ha en vacker yta och ett perfekt slutresultat som håller över tid.

  • Håller i upp till 4 år.
  • Långvarigt UV-skydd.
  • Delvis biobaserad olja.*

*Upp till 75% av den totala mängden organiskt kol i Bestå Bevara har ersatts med biobaserat material (uppmätt enligt med ASTM D6866-18), vilket betyder att 18% av det totala produktinnehållet är biobaserat.

Psst! Glöm inte det viktiga underarbetet med att borsta rent och tvätta träet innan du oljar in det.

Välkommen in så hjälper vi dig med tips och råd om hur du bäst underhåller allt trä utomhus!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.