Månadens vara mars 2024

Köp tapet eller väggfärg och få 25% rabatt på ad.harmoni takfärg!

Skapa iögonfallande effekter med hjälp av takfärg. Taket måste inte vara vitt. . Varför inte måla taket i samma kulör som väggarna, eller en kulör som matchar tapeterna. Ett rum med hög takhöjd känns mer ombonat och mysigt med en mörkare takfärg. Bra tips i ett sovrum! En ljus takfärg mot mörkare väggar kan få rummet att kännas luftigare. I ett barnrum kan du ta ut svängarna rejält och våga vara lekfull. Låt barnen själva välja vilken kulör de vill ha i taket! Det blir en enkel, men rolig effekt!

Just nu! 25 % rabatt på takfärgen ad.harmoni när du köper tapet eller väggfärg!

ad.harmoni takfärg, för en elegant helmatt upplevelse!

ad.harmoni är en takfärg som ger en extra matt och reflexfri yta – perfekt för rum med stora fönster som släpper in mycket ljus. ad.harmoni är av högsta kvalitet och passar för de flesta tak vid både ny- och ommålning. Färgen är lättarbetad utan att droppa och stänka och den extremt låga glansen döljer även mindre ojämnheter. Bästa färgen för ett perfekt målat tak!

• Reflexfri
• Ger en extra matt yta
• Enkel att måla med

Välkommen in till oss för tips och inspiration!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.