Månadens vara november 2023

25% rabatt på den perfekta takfärgen!

Drömmer du om ett perfekt målat tak?

ad.harmoni är en takfärg som ger en extra matt och reflexfri yta – perfekt för rum med stora fönster som släpper in mycket ljus. ad.harmoni är av högsta kvalitet och passar för de flesta tak vid både ny- och ommålning. Färgen är lättarbetad utan att droppa och stänka och den extremt låga glansen döljer även mindre ojämnheter. Bästa färgen för ett perfekt målat tak!

• Reflexfri
• Ger en extra matt yta
• Enkel att måla med

Nu får du 25 % rabatt på ad.harmoni takfärg!

Satsa på en kulör i taket!

Alla tak måste inte vara vita. Det blir allt mer populärt att måla taket i någon kulör, till exempel samma kulör som väggarna, eller en som matchar tapeterna.

Våga färg!

Valet av kulör i taket ger rummet olika karaktär!

Ett rum med hög takhöjd kan kännas mer ombonat och mysigt med en mörkare takfärg. Bra tips i ett sovrum! En ljus takfärg mot mörkare väggar kan få rummet att kännas luftigare. Små nyanser gör stor skillnad. I ett barnrum kan du ta ut svängarna rejält och våga vara lekfull. Varför inte låta barnen själva välja vilken kulör de vill ha i taket! Det blir en enkel, men rolig effekt!

Välkommen in till oss för tips och inspiration!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.