Vårkampanj utomhus 2021

Tittut!

Äntligen dags att titta ut och leva livet utomhus! Och kanske göra i ordning fasad, terrass och fönster? Passa på nu när vi har hela 20 % rabatt på all utomhusfärg från Alcro! Låt oss stolt presentera våra mest avancerade utomhusprodukter någonsin: Alcro Bestå Briljant, Bevara och Utsikt.

Välkommen in och vårfynda!

Passa på nu, för erbjudandena gäller bara 24 april till 9 maj 2021! Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Snyggaste fasaden.

20 % på fasadfärg från Alcro. Välj färg med omtanke och satsa på vår mest avancerade fasadfärg – Alcro Briljant! Färgen är utvecklad för att klara vårt nordiska klimat och har en enastående förmåga att hålla både glans och kulör. Bestå Briljant ger ett utmärkt skydd mot smuts och påväxt av svartmögel. Se mer om vår kvalitetsfärg här!

900x400_altan

Vackraste terrassen.

Nu får du 20 % på Alcro Bevara – den bästa terrassoljan ever! Oljan tränger ner i virket och ger ett effektivt skydd mot upptag av vatten. Den motverkar även uttorkning och minskar risken för torrsprickor. Bestå Bevara har utmärkt kulörhållning och ett långvarigt UV­-skydd. Se mer här!

Bästa utsikten.

Nu får du 20 % rabatt på vår allra bästa fönsterfärg, som även kan användas på dörrar, fönsterfoder, husknutar, utemöbler och staket. Bestå Utsikt ger ett väderbeständigt skydd och en perfekt yta med utmärkt glans- och kulörhållning. Se mer om färgen här…

900x400_utsikt
900x400_farger

Sätt färg på terrassen!

Bestå Bevara finns i tre populära färdigbrutna kulörer: svart, brun och grå, men den kan även brytas i mörkare kulörer, som svartbrun, mörkbrun och rödbrun.  Se filmen om hur du oljar in din terrass!

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.