Vårkampanj 2023

Släpp in vårens färger!

Nu längtar vi efter ljuset och värmen… Passa på att släppa in våren i ditt hem redan nu. Vårfynda färg, tapeter, textilgolv – ja allt det som gör ditt hem ljust och fräscht inför våren!

Välkommen in och vårfynda!

Passa på nu, för erbjudandena gäller bara lördagen 25 mats till söndagen 2 april 2023! Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Upp till 25 % på våra populäraste tapeter!

Det är alltid aktuellt med tapeter, men nu är det trendigare än någonsin! Nu får du 25 % rabatt på tapeter från Boråstapeter, Intrade, Midbec och Duro och 20 % rabatt på övriga tapetleverantörer. Ta chansen att fynda nu!

Se våra vackra tapeter här!

900x400_farg

25 % på all färg från Alcro!

Satsa på vårens alla vackra färger! Nu får du 25 % på både inomhus- och utomhusfärg. Så passa på att köp färgen till målningsprojekten som gör ditt hem vårfint och fräscht!

Se mer om vår kvalitetsfärg här!

20 % på mjuka golv!

Mjuka golv är det skönaste att gå på! Passa på att välja ett textilgolv nu när du får 20 % på golv från Golvabia och Kjellbergs! Finns inget lyxigare än textilgolv i till exempel sovrum eller vardagsrum!

Se våra golv här!

mjuka_golv_host2022

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.