Golvvecka med 20% rabatt! Kampanj avslutad!

Välj mellan massor av vackra golv i olika material från flera leverantörer. Nu har vi otroliga erbjudanden på våra populäraste golv! Vilket är din favorit? Upptäck samtidigt alla andra fantastiska fynd i butiken! Kampanjen gäller 27 september till 2 oktober 2016, så passa på att fynda! Inspireras här!

20% 

på 1-och 2-stav från Tarkett och Kährs, på textilgolv från Golvabia och Kjellbergs och på massor av kakel och klinker! Se här…

20%

på alla flexibla, fuktsäkra och vackra badrumsmöbler från Temal och Westerbergs. Kom in och välj och vraka!

kjellbergs textilgolv

Erbjudande på textilgolv!

Varm, tyst och mjukt att gå på. Textila golv är såväl vackra som trendiga. Tänk så skönt att vakna på morgonen och kunna sätta ner fötterna på ett mjukt golv. Just nu 20 % rabatt på utvalda. Kika på våra golv här.

Just nu 20% på kakel!

Allt fler vågar sig på mönstrade kakel- och klinkerplattor. Det kan vara brittiskt, marockanskt eller klassisk funkis. Nu har vi erbjudande på flera sorters kakel. Kolla in vårt sortiment här.

20 % på badrumsmöbler!

Du tillbringar förmodligen ganska mycket tid i ditt badrum. Därför ska du se till att ditt badrum blir ett avkopplande och skönt rum. Satsa på ett nytt nu när du får rabatt på Temal och Westerbergs. Inspireras här.

Välkommen in till oss på Täby Färg & Tapet!

Du hittar oss på Fogdevägen 4 i Täby.

Vardagar 10–19
(Pro center 6.30–16)
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Helgtider
På julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Helgdagar som infaller på vardagar eller lördagar har vi öppet 11–17. Det gäller trettondagen, långfredagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelsfärdsdag, pingstdagen, Sveriges nationaldag och alla helgons dag.

Vi har stängt midsommarafton och midsommardagen.

Se avvikande öppettider här.